Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Menu
Klantenbeoordelingen 8.8

Hoe gebruik je een penispomp? Kies de beste penispomp voor jouw gebruik!

Bij de keuze van de beste penispomp is eigenlijk de eerste vraag die je je moet stellen: “Hoe gebruik ik mijn penispomp?” Pas als je dit kunt beantwoorden, kun je ook de beste penispomp voor jouw persoonlijke situatie selecteren.

Gebruik penispomp 1: spel en (ont)spanning

Je kunt een penispomp heel prima gebruiken als sexspeeltje. Je stopt je penis er in en pompt de lucht er uit om je penis stijf te maken. Gewoon omdat jij en/of je partner het spannend vinden om te kijken naar een zwellend lid, eventueel in combinatie met een vastbindspelletje, waarbij je partner jou ‘straft’ met de penispomp. In dat geval is het niet nodig om een heel chique en hoogwaardig apparaat te kopen. Voor een paar tientjes heb je al een penispomp die perfect werkt en goed zicht biedt op jouw kloppende stijve.

Gebruik penispomp 2: grotere erectie

Een penispomp noemen we ook wel een erectiepomp of libidopomp. Goed te gebruiken als je lastig een erectie kunt krijgen of problemen hebt met het vasthouden van de erectie. Met de erectiepomp haal je álles uit het volume van je penis. Ook hier is een gewone pomp goed geschikt, al zouden wij bij frequenter gebruik wel goed kijken naar het comfort van de aansluiting op je lichaam en het gemak bij gebruik van de penispomp in combinatie met een penisring.

Gebruik penispomp 3: masturbatie

Er zijn allerlei masturbatiehulpjes voor de man, zoals de bekende kunstmatige vagina’s (fleshlight). Je kunt ook de penispomp gebruiken om te masturberen, alleen of met je partner. Hierbij speelt het comfort natuurlijk een nóg grotere rol. Plus de mogelijkheid om een trekkende beweging te maken zonder dat de penispomp los schiet en het vacuum verloren gaat. Let verder op de mogelijkheid om de penispomp schoon te maken. Penispompen met een siliconen ‘sleeve’ (een soort binnenband die je penis omhult) zijn makkelijker schoon te maken na een ejaculatie.

Gebruik penispomp 4: penisvergroting

Whoa, partner, rustig aan! Een penispomp is niet geschikt voor langdurige, blijvende penisvergroting. Wel kun je de medische penispomp gebruiken tegen zogenaamde ‘peniskrimp’ na een prostaatoperatie. Lees ook ons artikel ‘Werkt een penispomp echt?’.

Kies de beste penispomp

Weet je eenmaal waarvoor je de penispomp wilt gebruiken, dan kun je een selectie maken van de verschillende eigenschappen die je nodig hebt. Zie de filter-opties in het menu van onze webshop bij de afdeling ‘penispompen’, zoals daar zijn:

• penis-omtrek
Je penis moet goed ruim in de pomp passen en niet knel komen te zitten als je de penispomp vacuüm zuigt. Aan de andere kant ook weer niet té ruim, want de basis van de buis moet goed aansluiten op je onderlichaam. Kies de pomp die past bij de omtrek van je penis.

• manier van pompen

De simpelste penispompen, geschikt voor ‘speels’ gebruik, hebben een eenvoudige handpomp in de vorm van een rond balgje: de knijpbal. Je knijpt er in om lucht uit de buis te trekken. Daarnaast is er de zogenaamde ‘grippomp’ met een handel waar je aan trekt. En ten slotte de elektrische penispomp, al dan niet met manometer-display dat de onderdruk aangeeft.

• met of zonder ventiel

Voor de veiligheid hebben al onze penispompen een ventiel waarmee je heel gemakkelijk en snel de lucht kunt laten ontsnappen. Met één uitzondering, een pomp waarbij je met je duim een gaatje in de buis moet dichthouden om het vacuüm te bewaren. Laat je de buis los, dan stroom automatisch de lucht terug in de buis.

• met of zonder water

De meeste penispompen werken vooral ‘op het droge’, maar er is ook een serie erectiepompen – de Bathmate – die je vooral in bad of onder de douche gebruikt. Bathmate geeft zelf als voordeel aan dat je vóór het vrijen onder de douche je penis flink stijf kunt maken om zo in volle glorie de slaapkamer binnen te komen. Een confidence booster, dat is duidelijk. Bovendien houden vrouwen van een schone man met dito pik, dus dat is mooi meegenomen.

• penispomp prijs

Ja, natuurlijk! Ook de prijs van de penispomp is belangrijk! Wanneer je hem koopt als ‘speeltje’ wil je er geen honderden euro’s aan uitgeven. Wil je serieus en regelmatig  gebruik maken van je erectiepomp, dan is een grotere investering geen probleem. Wat ook jouw redenen zijn om een penispomp aan te schaffen, bij Slaapkamerpret ben je zeker van de voordeligste keuze in élke prijscategorie!

Kies de beste penispomp voor jouw gebruik

Bekijk hier ons complete assortiment erectiepompen en gebruik de zoekopties in de linker kolom om je selectie te maken. En bedenk… vóór 23 uur besteld, de volgende dag al bezorgd! In discrete verpakking, dat spreekt.

Reacties

Nog geen reacties op dit bericht. Wees de eerste!

Voeg een reactie toe