Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Menu
Klantenbeoordelingen 8.8

Magazine

Het nachtkastje van Joy

Wat zit er in… het nachtkastje van Joy? Deze week mogen we Joy een aantal vragen stellen over haar seksleven. Joy is een vrouw van 43 en is happy single. Relaties vindt ze al gauw sleur worden. Ze is voor haar beroep analist. In haar vrije tijd is ze wat minder van de cijfertjes. Ze is inmiddels de tel kwijt hoeveel bedpartners ze heeft gehad. 😮

Lees meer…

Het nachtkastje van ItalianGoddes

Deze week hebben we het genoegen met een Italiaanse schoonheid voor onze rubriek wat zit er in mijn…nachtkastje. ItalianGodess is in het dagelijks leven huisvrouw, naast het drukke bestaan van huisvrouw is ze ook erg actief tussen de lakens!

Lees meer…

Het nachtkastje van Kwispel

Voor onze nieuwe rubriek wat zit er in mijn nachtkastje hebben we het genoegen met Kwispel (fictieve naam). Kwispel is 33 jaar en heeft als beroep (Intern uitzendbureau medewerker en planner). Ze heeft als doel het vinden van de ideale sex toy en heeft inmiddels al een aardige collectie.

Lees meer…

Hoe gebruik je een penispomp? Kies de beste penispomp voor jouw gebruik!

Bij de keuze van de beste penispomp is eigenlijk de eerste vraag die je je moet stellen: “Hoe gebruik ik mijn penispomp?” Pas als je dit kunt beantwoorden, kun je ook de beste penispomp voor jouw persoonlijke situatie selecteren.

Lees meer…

Werkt een vacuüm penispomp? De voordelen van de medische erectiepomp.

Wij krijgen regelmatig de vraag: “Werkt een penispomp echt en helpt een penispomp om je penis te vergroten?” Ons antwoord is dan: “Dat is niet één vraag maar twee verschillende vragen!” We zullen ze graag één voor één beantwoorden, te beginnen met de laatste.

Lees meer…

De penispomp voor een stijve penis – pomp tegen erectieproblemen

Als je het woord ‘penispomp’ voor het eerst hoort, denk je misschien: “Ja, logisch, als ik iets in mijn penis pomp, groeit die vanzelf”. Alsof je je penis kunt vergroten door er iets ín te pompen. Zo zit het (gelukkig) niet. De penispomp blaast niks op, maar zuigt juist een vacuüm rond de penis. De zuigkracht doet je penis groeien en maakt hem stijf.

Lees meer…