Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending
Menu
Klantenbeoordelingen 8.8

Herroepingsrecht

Bij Slaapkamerpret heb je het recht om artikelen retour te doen binnen 14 dagen, dit zonder opgave van reden. Binnen deze 14 dagen kun je het artikel op je gemak bekijken en beoordelen, zoals je in een winkel ook zou doen. Tenzij dit anders staat aangegeven.

Mocht je iets willen retourneren, maak dan gebruik van het retourformulier. Na het aanmelden van de herroeping heb je 14 dagen de tijd om de artikelen retour te sturen. Wij nemen de herroeping zo snel mogelijk in behandeling. Je krijgt na aanvraag herroeping van ons instructies voor het opsturen van de retourzending.

Bij het retour sturen van producten dien je rekening te houden met de volgende voorwaarden:

  • Product dient onbeschadigd, ongebruikt en origineel / volledig te zijn
  • Het product dient nog in de fabrieksverpakking te zitten
  • In geval van een verzegeling dient deze nog origineel te zijn en niet verwijderd te zijn geweest

Verrekening geldbedrag

Belangrijk om te weten is dat er geen recht is om niet te betalen indien dat van toepassing is. Je dient altijd de rekening te betalen binnen de afgesproken gestelde termijn. Bij het volledig retour sturen van de bestelling, vervallen ook de verzendkosten. Als door het retour in onze administratie te verwerken blijkt dat je een tegoed hebt, dan maken wij dat over met hetzelfde middels als je ons mee betaald hebt.

Het aankoopbedrag dat je van ons tegoed heeft zullen wij binnen 7 dagen terugstorten aan je nadat wij de producten retour hebben ontvangen.

Annuleren van de bestelling

Je hebt het recht om elke bestelling te annuleren zonder opgave van reden. Zodra de bestelling reeds verzonden is, dan is de bestelling niet meer te annuleren. Dit is pas nadat je de verzendbevestiging heeft ontvangen van Slaapkamerpret. Maak in dat geval gebruik van het retourformulier. Ook in geval van annuleren storten wij het verschuldigde bedrag binnen 7 dagen terug op je bankrekening.

Uitzonderingen

Er zijn een aantal wettelijk bepaalde uitzonderingen op het retourbeleid. Lees daarover meer bij uitzonderingen.