Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
Bestel voor extra voor gratis verzending

Discrete verzending gegarandeerd

Neutrale verpakking

Slaapkamerpret verzendt snel en anoniem naar je adres. Al onze bestellingen worden verpakt in een neutrale verpakking waar geen naam of logo van Slaapkamerpret op staat. Op de doos staat geen informatie waaruit af te leiden is wat de inhoud van het pakket is.

Levering alleen op het door jouw opgegeven adres (niet bij de buren)

De order wordt verstuurd naar het opgegeven adres. Mocht er op het moment van bezorgen niemand thuis zijn, dan wordt de order niet bij de buren afgeleverd (dit geldt alleen voor Nederland). De pakketdienst laat een bericht achter en zal de volgende werkdag de bestelling opnieuw aanbieden. Indien ook bij de tweede bezorgpoging het pakket niet afgeleverd kan worden, krijgt de ontvanger een notificatie waarmee de bestelling afgehaald kan worden op het dichtstbijzijnde PostNL-kantoor. Bij verzending via DHL, Bpost of FedEx worden er twee bezorgpogingen gedaan, waarna contact opgenomen kan worden met de bezorgdienst.

Hoe ziet een pakket van Slaapkamerpret er uit?

Enkele voorbeelden van pakketten hoe ze er uit zien zoals ze bezorgd worden.
Enkele voorbeelden van pakketten hoe ze er uit zien zoals ze bezorgd worden.
Hier zie je enkele voorbeelden hoe van de buitenzijde van onze pakketen. De naam Slaapkamerpret is niet zichtbaar op het pakket.

Wat staat er op het etiket?

Hieronder zie je een voorbeeld van een etiket zoals deze op het pakketje geplakt zit. Ook hier wordt niet de naam Slaapkamerpret op verwerkt. Aan niks is te zien waar het pakketje vandaan komt, of wat de inhoud van het pakketje is. Wel zo prettig.

Een voorbeeld van de discretie van ons etiket.
Een voorbeeld van de discretie van ons etiket.

Wat komt er op mijn bankafschrift te staan?

Alle betaling van Slaapkamerpret worden gedaan via betaalprovider Pay.nl. De naam Slaapkamerpret is enkel een handelsnaam en komt dan ook niet op het afschrift te staan.